Mijn vrouw en ik hebben meerdere woonwinkels bezocht in Alkmaar, Beverwijk, Zaandam ( Loods 5 ) en omgeving Heerhugowaard. Wij hebben daar mooie ideeën opgedaan maar onze keuze was eerst haast...Mijn vrouw en ik hebben meerdere woonwinkels bezocht in Alkmaar, Beverwijk, Zaandam ( Loods 5 ) en omgeving Heerhugowaard. Wij hebben daar mooie ideeën opgedaan maar onze keuze was eerst haast niet in één winkel te bestellen. Uiteindelijk hebben wij de meeste meubels bij u gekocht. Ook omdat bij u de verschillende bedrijven een samenwerking hebben met elkaar. De verkoper heeft voor ons ook een belangrijke rol vervuld met onder andere zijn brede productkennis en de rust in de benadering naar ons en kon op elke vraag een vakkundig antwoord geven, ook op de de andere afdelingen. Met hem hebben wij een prijsafspraak gemaakt en dat scheelde ons bij verschillende bedrijven elke keer weer een afronding te realiseren.
Prettig
Chantal
Nieuwe keuken gekocht. Inboedel voor weggedeelte en nieuw matras
Jos Beers
Wij waren hier om ons te oriënteren voor de aanschaf van een bankstel.
Samantha
Heel goed geholpen!We hebben een hoekbank(Carolina) gekocht) Prima informatie ook over de bank! Wat we wel of evt niet moesten doen. Top service
Goed en vriendelijk personeel - mooie meubels
Marloes Schoonhoven
Erg vriendelijk en niet opdringerig personeel. Ook voor de kinderen was het erg leuk met de bioscoop. Hele diverse en mooie spullen.
Charissa Schermer
Goed en netjes geholpen
Hans
Wij zijn heel erg tevreden, daarom zijn we weer terug gegaan om nog twee stoelen te bestellen.
LEKKER RUIM OPGEZET, DIVERSE ZAKEN ONDER 1 DAK, GEEN OPDRINGERIGE PERSONEELSLEDEN. jE KAN ER LEKKER JE GANG GAAN. n NAAST ALLE GOEDE ADVIEZEN NATUURLIJK.