Vriendelijk, hulpvaardig, gastvrij, niks is teveel, ze willen je graag helpen en komen ook met suggestie’s, maar niet opdringend. Super bedrijf.
Erg prettig
Mijn ervaring met het bedrijf is zeer positief. Er is vrij veel aanbod en je wordt er als klant met 'rust' gelaten. Maar, als je als klant een vraag hebt of een aankoop overweegt, wordt je...Mijn ervaring met het bedrijf is zeer positief. Er is vrij veel aanbod en je wordt er als klant met 'rust' gelaten. Maar, als je als klant een vraag hebt of een aankoop overweegt, wordt je uitstekend geholpen. Dit vind ik als klant ideaal.
R. Dijkstra
Toch nog toe goed, maar de aflevering moet nog plaats vinden.
linda Mens
Wij hebben bijna alle meubels en ook onze keuken bij jullie vandaan Altijd zeer tevreden
Fam.Streden
Meerdere malen al meubels hier gekocht. Veel keuze onder 1 dak.
We zijn door de verkoper uitstekend geholpen en we kregen zeer goed advies.
Cynthia
Zeer prettig geholpen, klantvriendelijk en gastvrij
C. de Graaf
Vriendelijk personeel, we kregen een kleurenstaal mee om thuis te bekijken wat erg fijn was. Tien jaar geleden kochten wij onze eerste meubels bij Woonrijk. Toen heel tevreden, nu wederom blij met...Vriendelijk personeel, we kregen een kleurenstaal mee om thuis te bekijken wat erg fijn was. Tien jaar geleden kochten wij onze eerste meubels bij Woonrijk. Toen heel tevreden, nu wederom blij met onze nieuwe aankoop!