Jan

Uitstekende behandeling en afhandeling van de opdracht: Van het moment van het online plaatsen van de order tot en met de aflevering van de fauteuil. Complimenten en nog bedankt voor de... Uitstekende behandeling en afhandeling van de opdracht: Van het moment van het online plaatsen van de order tot en met de aflevering van de fauteuil. Complimenten en nog bedankt voor de pralines!

A. Blom

2e keer woonkamer ingericht en weer alles bij Woonrijk!
Goed advies, vriendelijk personeel die meedenken, goede service, keurig netjes geleverd.
Kortom weer n dikke 10!!

Ervaring is goed, heel behulpzame verkoopster

David Massaar

Mooi winkel met ruim aanbod en vriendelijk personeel wat de tijd voor je neemt om een goed atvies samen te stellen naar je woon wensen

Karin Snoek

Hele fijne ervaring, goed en vakkundig geholpen. Echt in 1 woord top

We werden na even te hebben moeten wachten in de lounge erg goed geholpen op de beddenafdeling. Op een eerlijke en vakkundige manier geadviseerd. Fijne en vriendelijke medewerkers.

Bij de aankoop van onze relaxfauteuils zijn we uitstekend geholpen. Eerst telefonisch en later in de winkel kregen we de best mogelijke service en aanbieding. De verkoper deed zijn uiterste best om... Bij de aankoop van onze relaxfauteuils zijn we uitstekend geholpen. Eerst telefonisch en later in de winkel kregen we de best mogelijke service en aanbieding. De verkoper deed zijn uiterste best om alle relevante informatie te verstrekken zonder opdringerig te zijn.

Fam. Verver

Fijne winkel, rustige uitstraling waardoor je echt op je gemak kunt rondkijken. Personeel erg vriendelijk en kundig, zeker niet opdringerig.