Ben er een keer geweest. Ben goed geholpen. Allen duurde ontzettend lang voordat de meubels binnen waren. En vond het belachelijk hoge voor rij kosten. was 150 euro. Die heb ik niet betaald en heb...Ben er een keer geweest. Ben goed geholpen. Allen duurde ontzettend lang voordat de meubels binnen waren. En vond het belachelijk hoge voor rij kosten. was 150 euro. Die heb ik niet betaald en heb gezegd voor de helft wil ik het laten bezorgen.
Doomen
Ruime keuze uiteindelijk na 2e bezoek goed geholpen nu is het wachten op levering
Hupke
gerritsen
Verkoper zeer goed bij t afhalen niet zo vriendelijk
Van Lierop
De verkoper was hee klant vriendelijk. Gaf ons ook voldoende tijd ern ruimte om samen te overleggen. Niet opdringerig. Goede uitleg over het product en goede inruil korting. Voor...De verkoper was hee klant vriendelijk. Gaf ons ook voldoende tijd ern ruimte om samen te overleggen. Niet opdringerig. Goede uitleg over het product en goede inruil korting. Voor ons moeilijk om een perfecte banktegoeden te kopen omdat mijn nan bes klein is en we een kort zitvlak wilde hebben. Met deze bank kun je dat zelf aan passen op breedte Heel tevreden ga zo door dikke 10
Zeelen
Heel vriendelijk personeel
Woonsquare
Hele aardig personeel. Ze hebben goeden uitleg gegeven op bepaalde banken waar ik info na vroeg
Frans steen
Goed behandeld en de wachttijd was wel erg lang voordat de meubels binnen waren.