Aardige medewerkers, uiterlijk goed verzorgd. Ik werd heel goed geholpen.
Jeffrey
henk tietema
Vriendelijk behulpzaam personeel.
D. van den Bos
Wij zijn uitermate vriendelijk behandeld. Wij hebben een elektrische boxspring gekocht, waar mij totaal geen ervaring mee hadden. De man, die ons hielp, was heel goed op de hoogte van deze materie...Wij zijn uitermate vriendelijk behandeld. Wij hebben een elektrische boxspring gekocht, waar mij totaal geen ervaring mee hadden. De man, die ons hielp, was heel goed op de hoogte van deze materie en heeft ons heel goed voorgelicht en op een professionele manier begeleid. Wij hadden al eerder meubelen bij Woonsquare gekocht, waar wij erg tevreden over zijn. Wij hebben in het verleden wel wat problemen gehad, maar die zijn naar alle tevredenheid opgelost, dus ook de service van Woonsquare is uitstekend. Hulde..!!!
Berg
Fijn ontvangst met een kopje koffie. Alle tijd werd er genomen om goed geïnformeerd te worden en zelfs even naar buiten gelopen met de stofstaal op advies van verkoper om goed de juiste kleur te...Fijn ontvangst met een kopje koffie. Alle tijd werd er genomen om goed geïnformeerd te worden en zelfs even naar buiten gelopen met de stofstaal op advies van verkoper om goed de juiste kleur te kunnen uitkiezen.
Nipius
Heel fijn geholpen!
Lieke giezen
Woonsquare ziet er huiselijk uit als je binnen komt lopen in de winkel! Personeel dat er rond loopt is vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee.
P.Klein
Onze ervaring bij Woonsquare is eigenlijk altijd goed geweest, zeker de vestiging in Amerfoort heeft onze voorkeur, mooie opstelling, geen opdringerige verkopers, rustig de tijd om te kijken en te...Onze ervaring bij Woonsquare is eigenlijk altijd goed geweest, zeker de vestiging in Amerfoort heeft onze voorkeur, mooie opstelling, geen opdringerige verkopers, rustig de tijd om te kijken en te zitten, zonder dat er meteen iemand komt vragen of we ergens interesse in hebben (natuurlijk hebben we dat, anders loop je de winkel niet binnen). Al onze banken (vier stuks totaal), zijn gekocht bij Woonsquare en de kwaliteit is tot op heden altijd goed geweest, onze eerste bank is nog steeds in gebruik in een andere ruimte (9 jaar oud).
Elke keer worden wij goed geholpen en word er een goed bedrag genoemd om toch te kunnen genieten van een mooie en goedzittende nieuwe bank.