Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Van de kludert

Ervaring was goed. Maar de bezorgingwas voor verbetering vatbaar

Naar alle tevredenheid geholpen met uiteenlopende vragen. Ook nog enkele vragen gesteld in de showroom de dag na
levering, alleen eerst per telefoon , maar daar hebben we drie maal...
levering, alleen eerst per telefoon , maar daar hebben we drie maal aangelegd en telkens 20 min. aan de telefoon gewacht
maar zonder resultaat.

Aarts

De verkopers heten ons gelijk welkom en toen wij te kennen gaven zelf te willen kijken was dit geen probleem. Na dat we een bank en stoelen hadden uitgezocht werden we heel vriendelijk en behulpzaam... De verkopers heten ons gelijk welkom en toen wij te kennen gaven zelf te willen kijken was dit geen probleem. Na dat we een bank en stoelen hadden uitgezocht werden we heel vriendelijk en behulpzaam geholpen.

J.P.M.v. Hooijdonk

Leuke ontvangst,je krijgt de tijd om rond te kijken ruime keuze vriendelijk en deskundig personeel kom zeker nog eens terug

D v Dalen

Sorry alles is prima maar ik had problemen met een bank. Zijn ze naar komen kijken.
Er moest nieuw schuimrubber besteld worden maar dat is bijna 2 maanden geleden
en er is nog niks. Ik...
Er moest nieuw schuimrubber besteld worden maar dat is bijna 2 maanden geleden
en er is nog niks. Ik vind dit wel lang duren sorry.

jan monden

Mijn ervaring met woonsquare is tot heden toe goed alleen bij mijn laatste aankoop was er een foutje aan de fauteuil maar ik hoop dat we dat wel opgelost krijgen daar ge ik tenminste van uit