Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

V d kolk

Gezellig met winkelen en ook goede adviesen jammer dat je zolang moet wachten op de meubels verder ben ik heel tevreden de bank zit heerlijk

Mevrouw JM Kleij Nederlof

Geweldig

Tke

Goed en gezellig geholpen

Woonsquare biedt korting bij positieve reviews... met dat soort omkoping kan ik je in ieder geval niet meer serieus nemen

M van der vorst

Goede ervaringen

Albert Doorleijers

Nieuwe bank gekocht,prima verkoper en uitstekende bezorging

A van beers

Zeer goed leuk personeel

Kregting

Goed en vriendelijk. ruim aanbod

Dennis

Wij hebben al sinds de aanschaf in 2019 problemen met de bank. De bank is daardoor al 2 keer omgeruild. De eerste bank had een inzakkende achterkant door verkeerd geproduceerde rugleuning, de tweede... Wij hebben al sinds de aanschaf in 2019 problemen met de bank. De bank is daardoor al 2 keer omgeruild. De eerste bank had een inzakkende achterkant door verkeerd geproduceerde rugleuning, de tweede bank was het onderstel en stof niet goed gefabriceerd, en nadat de bank 2 keer door Woonsquare is omgewisseld voor een nieuwe zakt de derde bank heel erg in. Er zijn opnieuw meerdere malen service specialisten geweest die het probleem bij de derde bank nu erkennen en het niet kunnen oplossen. Nu zegt Woonsquare dat ze verder niks meer kunnen doen en laten ze ons gewoon zitten met een bank die niet in orde is. Uitermate teleurstellende kwaliteit en service! Wij kopen hier nooit meer.

Mark de Vries

Aankoop ging soepel en de geleverde bankstellen zijn echt perfect. Alleen de bankstellen werden niet binnen afgeleverd. hiervoor moest het raam eruit volgens de mensen die het af kwamen leveren? Dit... Aankoop ging soepel en de geleverde bankstellen zijn echt perfect. Alleen de bankstellen werden niet binnen afgeleverd. hiervoor moest het raam eruit volgens de mensen die het af kwamen leveren? Dit is wel echt waardeloos natuurlijk! nu voor de deur afgeleverd en zelf naar binnen moeten sjouwen.