Bereikbaarheid showroom
Showroom
8.2/10
Collectie meubelen

Jonker

Zeer positief over alles. Vriendelijke, deskundige en ervaren verkopers tijdens ons showroom bezoek. De bestelling is netjes verlopen. De uiteindelijke levering was in de opgegeven termijn. En... Zeer positief over alles. Vriendelijke, deskundige en ervaren verkopers tijdens ons showroom bezoek. De bestelling is netjes verlopen. De uiteindelijke levering was in de opgegeven termijn. En bezorgd door een eigen bezorgdienst en chauffeurs van Woonsquare, die met goede en nette zorg de hoekbank hebben geleverd. De hoekbank hebben we nu 2 weken in bezit en voldoet aan onze verwachtingen. Wij zijn daarom, zeer tevreden klanten.

Mevrouw de kock

Zijn goed geholpen vanuit de winkel

De bruijn

Bsnk gekocht en zit met muziek met een niet giede en beschadigd bank vsn 3500 euro schandalig ze moeten nog kontakt opnemen

Huub Gielisse

Prima winkel

Suzanne Van Bladel

Els Sebregts

Goede informatie over de levering

Sarra

Ik ben erg tevreden over de service van de Woonsquare in de winkel ben ik uitstekend geholpen door de medewerken en tijdens de bezorging hebben de mannen de bank voor mij netjes in elkaar gezet... Ik ben erg tevreden over de service van de Woonsquare in de winkel ben ik uitstekend geholpen door de medewerken en tijdens de bezorging hebben de mannen de bank voor mij netjes in elkaar gezet super!