Eerste indruk: klantvriendelijk.., hele goeie koffie 😁 een ruim assortiment;" dus de keuze is reuze...!!!
Anja de Leeuw
Hele mooie meubels met een mooie prijs/kwalliteit
Jacolien de Boer
Mooie winkel met vriendelijk, rustig personeel wat de tijd voor je neemt.
Fam .Landman
We wilden alleen maar even orienteren voor een nieuwe bank, maar liepen na een paar uurtjes rondkijken met een offerte op maat de winkel uit...vriendelijk geholpen, ruimte voor 'nadenken' en aan...We wilden alleen maar even orienteren voor een nieuwe bank, maar liepen na een paar uurtjes rondkijken met een offerte op maat de winkel uit...vriendelijk geholpen, ruimte voor 'nadenken' en aan ruim aanbod van koffie/thee,gebak en oliebollen..
Robin Koerts Meijer
Altijd goede services, perfect geholpen en een top bank samengesteld!
van de Wiel
Goede bediening, mar ook rust en ruimte om eerst zelf te snuffelen zonder dat er meteen een verkoper in je nek hijgt.
z b syed
Heel tevredene uitgelegen over de spullen .
Manhoef
Zeer prettig geholpen, ik hoefde niet te wachten. Duidelijke uitleg gekregen over o.a. samenstelling en stof keuze van de bank die ik op het oog had. Er werd voldoende tijd genomen en er werden...Zeer prettig geholpen, ik hoefde niet te wachten. Duidelijke uitleg gekregen over o.a. samenstelling en stof keuze van de bank die ik op het oog had. Er werd voldoende tijd genomen en er werden opties geboden. Er werd ons wat te drinken aangeboden en ook mijn dochter van 8 kreeg wat lekkers. Die klantvriendelijkheid vind je niet overal!