Prima geholpen om tot een goede keuze te komen. Veel keus uit stoffen en modulaire bankvormen.
K van pul
Goed contact, vriendelijke en vakkundige behandeling
Mevrouw.Jetten
Super leuk geholpen.
Daphne
Fijn
Kalkman
Goede ontvangst met vriendelijke mensen. Ruime keuze van meubels. Beetje misleidend door de folder reclame maar verder een goede en ruimewinkel.
Dick
Heerlijke winkel, waar rust heerst, en waar je op je gemak kan binnenlopen en rond kijken zonder dat er direct een verkoper naar je staat. Zijn wel aanwezig, en ook direct beschikbaar bij vragen.
A.J. Pijnaker en mevrouw O.Pijnaker
We werden bij binnenkomst zeer hartelijk ontvangen met een kopje koffie en we konden daarna rustig rondkijken en ze vroegen af en toe of we het konden vinden zonder opdringerig te worden....We werden bij binnenkomst zeer hartelijk ontvangen met een kopje koffie en we konden daarna rustig rondkijken en ze vroegen af en toe of we het konden vinden zonder opdringerig te worden. Uiteindelijk hadden we gevonden wat we wilden en werden door de verkoper op zeer correcte en uitgebreide en vriendelijke wijze geadviseerd over het product en we besloten tot de aankoop over te gaan. Geweldige winkel
Manfred Gubbels
Top meubelwinkel goede keus, en goede uitleg bij vragen bij het personeel.