Bereikbaarheid showroom
Collectie meubelen

Woonsquare

De verkoper was bijzonder bereidwillig voor ons in Eindhoven
hij haalde een andere fauteuil naar boven voor ons
we kregen koffie en de 2e fauteuil werd in Heerlen bijbesteld.
prima...
De verkoper was bijzonder bereidwillig voor ons in Eindhoven
hij haalde een andere fauteuil naar boven voor ons
we kregen koffie en de 2e fauteuil werd in Heerlen bijbesteld.
prima geholpen.

Rob Achten

Bank gekocht

Diane

In een woord super

Irma de Haas

Meubels zijn mooi op tijd bezorgd.
De bezorgers waren vriendelijk en hebben alles keurig neergezet.
Blij met m.n keuze.
Mooie meubels

Sander Binda

Zeer goed

Wim van den Hombergh

Tevreden klant

Toosbastian@gmail.com e

Akkaya

Ik heb bij verkoop 2 sterren gegeven omdat we eetkamestoellen hebben gekocht en er stond bij de aankoopbon dat ze bij levering niet inelkaar gezet zouden worden.
Er is ons niet verteld dat ze...
Er is ons niet verteld dat ze als bouwpaket geleverd zouden worden dus we konden daardoor niet beslissen om het aan te geven om ze toch door de monteur in elkaar te laten zetten.
Voor de showroom hing ook een grote plaat met oude meubels ruilen we in .
We hadden de aankoop bijna rond toen werd er verteld dat ze de oude meubels niet op gingen halen.
Lange verhaal kort gemaakt ze houden je een beetje voor de gek .

Paul Simons

Prettig, correct, geen psychologisch verkoop druk. De verkoper stond open voor suggesties en deed zelf ook aanbevelingen in de behandeling van de materialen en samenstellingen, kortom hij dacht mee!... Prettig, correct, geen psychologisch verkoop druk. De verkoper stond open voor suggesties en deed zelf ook aanbevelingen in de behandeling van de materialen en samenstellingen, kortom hij dacht mee! Tot slot werd ons ook nog een mooie korting toegekend!
Telefonisch werden wij snel en correct te woord gestaan.
De levering verliep vlekkeloos de delen van het samengestelde bankstel waren stevig verpakt en de opstelling in de woonkamer alsmede het opruimen/meenemen van het verpakkingsmateriaal werd goed uitgevoerd.