Super vriendelijke bezorgers en netjes alles afgeleverd
Verlijsdonk
Zeer goed bevallen. Een aanrader.
Maik Veld
Prima advies gekregen, en zeer tevreden met de meubels.
Woonsquare
Spullen zijn goed geleverd duurde alleen erg lang. Eerste ervaring met verkoper goed .Terug geweest voor tafel poot die niet paste onder het blad (uit de showroom geen melding van verkoper gehad )...Spullen zijn goed geleverd duurde alleen erg lang. Eerste ervaring met verkoper goed .Terug geweest voor tafel poot die niet paste onder het blad (uit de showroom geen melding van verkoper gehad ) lomp antwoord had je zelf moeten zien nu heb je pech regel het zelf maar met het hoofdkantoor ik doe er niets aan wij wisten het wel maar jij wilde het zelf hebben. Aflever personen super aardig en behulpzaam .
Pasman
Goed.
Aldenhoven
Tot nu toe positief
Kas van der Steen
Perfect zeer net personeel
Joost
Prettige en laagdrempellige benadering en medewerker nam de tijd
J.K.H. Spindler
Met de basiseisen voor een relaxstoel op een rustig moment de winkel ingestapt. Vanaf het begine zeer vriendelijk, deskundig geholpen, kreeg antwoord op alle vragen en daarnaast nog extra...Met de basiseisen voor een relaxstoel op een rustig moment de winkel ingestapt. Vanaf het begine zeer vriendelijk, deskundig geholpen, kreeg antwoord op alle vragen en daarnaast nog extra informatie. Een stoel gevonden die aan mijn wensen voldoet en deze gekocht. Alle handelingen voor zover ik weet zorgvuldig en vlot afgewikkeld.
Monique kuys
Weer super geholpen. Onze andere hoekbank was binnen 5 jaar aan het vervellen(de stof ging helemaal los) Toch weer bij jullie geslaagd voor een andere bank maar nu met een betere stof.Weer super geholpen. Onze andere hoekbank was binnen 5 jaar aan het vervellen(de stof ging helemaal los) Toch weer bij jullie geslaagd voor een andere bank maar nu met een betere stof. Ze gaven ook toe dat toen de kwaliteit niet goed was en uit de handel was genomen. Goede service👍🏻