Prettige ervaring met goed advies dat wende tot een aankoop bij woonsquare
Marcel
Super goed sevice, uitleg en heel vriendelijk personeel en goede kwaliteit een aanrader
Dustin van de Laarschot
Goed geholpen, Fijne zaak
Kimberley willems
Behulpzaam en vriendelijk personeel wat je alle opties laat zien wat er mogelijk zijn
Nancy
Redelijk goed dacht ik maar wat ik minder vond is dat ze me in winkel ijskoud zeiden dat ze ons bed niet in elkaar zetten en dat ik achteraf van de bezorgers moest horen dat dat wel kon moest ik wel...Redelijk goed dacht ik maar wat ik minder vond is dat ze me in winkel ijskoud zeiden dat ze ons bed niet in elkaar zetten en dat ik achteraf van de bezorgers moest horen dat dat wel kon moest ik wel voor betalen deze optie is ons niet verteld dus moest er het bed zelf inelkaar zetten vond de beschrijving zeer slecht met er. Hoop gepuzzel hebben we het in elkaar staan
Rma
Mooie praatjes in de winkel en alle medewerkers zeggen aan de telefoon wat anders. De baas hoe hij zich noemt in Heerlen heeft een grote mond aan de telefoon.
Kessels
Hele fijne winkel, personeel top laat je rustig kijken en beantwoorden vragen super, ben heel tevreden over woonsquare
Kollard
Mooie bank zit geweldig en goede afspraken mbt de aflevering
Wolfs
Ik ben tevreden over woonsquare. Alles is goed gegaan. De afspraken zijn goed nagekomen en de levering was in orde.