Goed advies gekregen, klantgerichte aandacht, vriendelijk en behulpzaam.
De Bruin
Hele fijne samenwerking. Goed geholpen en goed geholpen.
Miaozhan Chen
Goed en vriendelijk verkoop gesprek
Blotenburg
Je word er leuk en vlot geholpen, ze denken met je mee ,vragen mag altijd vriendelijk personeel en een kop koffie
Woonsquare Amersfoort
Wij werden goed geholpen, er werd tijd genomen om onze wensen te bespreken en de mogelijkheden. Goeie service en er werd goed meegedacht door de medewerker.
Angelique
Vriendelijke benadering, totaal niet opdringend, en meedenkende medewerkster. We hebben een hele fijne ervaring bij de aankoop van een nieuwe bank ervaren.
Jan Minderhoud
Een zeer goed uitgeruste toonzaal en goed personeel die weet wat ze verkopen en goede info over materiaal en meubels
jansen
Zeer goed netjes alles afgehandeld
Marouane
Er worden wel leugens verteld tijdens het verkopen over de acties die jullie hebben, maar kwaliteit is goed. Dus zoek goed uit voor dat je koopt
Jan Hofland
Fijne zaak we zijn er super geholpen, vriendelijk personeel, er werd geluisterd naar onze wensen alleen 1 minpuntje de lange levertijd op papier 16 tot 20 weken maar werd 30 weken wachten