In alle rust kunnen kijken en nadien goed geholpen met duidelijke uitleg en beantwoording van vragen.
M. van Wersch
Afgelopen vrijdag een nieuwe bank gekocht bij Woonsquare Nieuwegein. Ik werd snel benaderd door een medewerker, die me adviseerde eerst zelf rond te kijken en hij vertelde dat bijna alle stoffen op...Afgelopen vrijdag een nieuwe bank gekocht bij Woonsquare Nieuwegein. Ik werd snel benaderd door een medewerker, die me adviseerde eerst zelf rond te kijken en hij vertelde dat bijna alle stoffen op bijna alle banken konden. 'Hier zijn de stoffen'. Op mijn gemak rondgekeken en veel proefzitjes gedaan. Een leuke bank gevondenen daarna met een andere medewerker, die in de buurt was, een mooie stof uitgezocht. Ik ben tevreden, kan niet wachten tot de bank er is!
Joop van Wijngaarden
Uitermate vriendelijk en deskundig personeel.
V.
Meteen geslaagd voor een bankstel en we zijn goed geholpen
Ldaali
Jij wordt snel geholpen
J de Wild
Tot nu nog goed maar de meubels nog niet binnen dus kan nog veranderen die mening ?
Sneyder
Goed gezellig een we zijn goed geholpen
Terra
Eerder geweest, nu voor 2e keer en prima bevallen.