Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Enisa Muslija

Er is een ruime keus aan meubels en stoffen je kan je bank helemaal naar eigen smaak samenstellen! De verkopers zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam en denken mee, ze hebben echt kennis van het... Er is een ruime keus aan meubels en stoffen je kan je bank helemaal naar eigen smaak samenstellen! De verkopers zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam en denken mee, ze hebben echt kennis van het vak en weten waar ze het over hebben! Woonsquare is echt the place to be voor meubels.

Van Rossum

Zeer tevreden

Kwakernaat

Conform de afspraken werd mijn hoekbank netjes en vlot afgeleverd. De hoekbank was ook zoal gezien en voldoet aan de verwachtingen.

A van Erp

Fijne gesprek en uitgebreid uitleg van de medewerkster

Paul van Stiphout

Positief en ik werd vriendelijk geholpen!

Arno

Fijne winkel Overzichtelijk fijne uitleg zonder dat er iets opgedrongen word

Jeroen

2 jaar geleden hebben wij, hier onze volledige inboedel gekocht. Nu 1,5 jaar verder is er een stoel kapot, ze willen er niks van weten. Waardeloze zaak, ze doen letterlijk helemaal niks voor je!... 2 jaar geleden hebben wij, hier onze volledige inboedel gekocht. Nu 1,5 jaar verder is er een stoel kapot, ze willen er niks van weten. Waardeloze zaak, ze doen letterlijk helemaal niks voor je! Denken alleen aan hun eigen centen, willen absoluut niet in oplossingen mee denken! Z’n slechte service, hebben wij nog nooit meegemaakt!

Marian vanToor

Vriendelijke behulpzame verkopers.Goed overleg mogelijk over het tijdstip van levering . Nette aflevering door de chauffeurs.

Elesen

Met de verkoper in Oss heb ik goede ervaringen,de bezorgers daarentegen niet.een jonge man was zeer vriendelijk , de andere bezorger was een zeer onvriendelijke stuurse bezorger.

Angel

Waardeloos, vijf maanden aan het mailen geweest, drie maanden wachttijd voor monteur en dan de helft maken