Bereikbaarheid showroom
Showroom
8.2/10
Collectie meubelen

Lianne van Helden

Goed geholpen en ze hebben alles netjes naar boven gebracht

Nagtzaam

Fijne ervaring! We kregen tijd en ruimte om rond te kijken en werden vervolgens geadviseerd in welke bank het meest passend zou zijn. We ontvingen uitleg over de materialen en kregen voldoende... Fijne ervaring! We kregen tijd en ruimte om rond te kijken en werden vervolgens geadviseerd in welke bank het meest passend zou zijn. We ontvingen uitleg over de materialen en kregen voldoende bedenktijd. Dankzij de goede hulp en mooie bank met passende prijs we overgegaan tot aankoop van de hoekbank.

P.M Bokelaar

Prima ervaring zowel in de winkel als bij aflevering. En prima bij telefonisch contact

Plasmans

Komen na wat ze beloven

A. Beek

Bij bekijken bank gevraagd of deze ook in leder te verkrijgen was ivm haren huisdieren (hond en kat). Was niet maar deze stof was beter dan leer, haren verweven zich niet in stof. Hier op af gegaan... Bij bekijken bank gevraagd of deze ook in leder te verkrijgen was ivm haren huisdieren (hond en kat). Was niet maar deze stof was beter dan leer, haren verweven zich niet in stof. Hier op af gegaan en bank toch besteld. Waardeloos, haren weven zich wel degelijk in de stof. Eerlijkheid duurt het langst, jammer dat ik in verkooppraatje ben getrapt.

Robin Verkuijl

Een goed ervaring, met leuk personeel. En top kwaliteit spullen! Alles precies op tijd geleverd, prima dus!

Tom breukel

Buutegeweun fantastisch wij ( ik en mijn vriendin) zagen de winkel op internet voorbij komen en sprak ons zeker aan, en manman wat een super zaak vriendelijk eerlijk en gaan serieus met je om. Echt... Buutegeweun fantastisch wij ( ik en mijn vriendin) zagen de winkel op internet voorbij komen en sprak ons zeker aan, en manman wat een super zaak vriendelijk eerlijk en gaan serieus met je om. Echt fantastisch wij hebben onze tafel stoelen vitrinekast bank en salon tafel bestelt. En was er al binnen 4 maanden!!
De bezorger waren ook zeer vriendelijk het stond binnen een vingerknip allemaal binnen ik raad met 110% deze zaak aan buutegeweun!!!

ac vermunt

Netjes geholpen en duidelijke uitleg

Ineke de Vugt

Fijne ervaring mooie levering en service door de bezorgers.