In principe heel goed. Meubels goed verpakt. Beetje lastig om af te stemmen voor ophalen of bezorgen. Jammer dat dit pas na de aanbetaling ter sprake komt of je wilt laten bezorgen of zelf ophalen.
R halm
Matig
Rma
Mooie praatjes in de winkel en alle medewerkers zeggen aan de telefoon wat anders. De baas hoe hij zich noemt in Heerlen heeft een grote mond aan de telefoon.
Hupke
Herman Augustijn
Top
gerritsen
Verkoper zeer goed bij t afhalen niet zo vriendelijk
Jan Minderhoud
Een zeer goed uitgeruste toonzaal en goed personeel die weet wat ze verkopen en goede info over materiaal en meubels
woonsquare Oosterhout [N-BR]
Mijn ervaring is heel positief . het personeel is vriendelijk en behulpzaam ,
Foekens
Bij aankoop goede ervaring alleen jammer dat we 7 maanden op onze bank moesten wachten ipv 3 tot 4 maanden. Ze hebben de bank geplaatst maar in de verkeerde volgorde en als je dan belt of ze nog...Bij aankoop goede ervaring alleen jammer dat we 7 maanden op onze bank moesten wachten ipv 3 tot 4 maanden. Ze hebben de bank geplaatst maar in de verkeerde volgorde en als je dan belt of ze nog even langs wilde komen om dat te veranderen wordt er moeilijk gedaan en bellen ze gewoon niet meer terug. En voor het geld wat we hebben betaald voor de bank vind ik dat een hele slechte service!!!