We zijn heel prettig geholpen bij onze aankoop van de meubels
Richard
Veel keuze goed geholpen
Rick Staal
Na veel twijfel betreft een bank bij een concurrent, ben ik toch gevallen voor een mooi model bij jullie. Mede mogelijk gemaakt door een vriendelijke service!
R Hoogerwerf
Vriendelijke ontvangst en ruime keuze. Goed en eerlijk advies. Goede prijs/ kwaliteit verhouding en niet te vergeten de heerlijke koffie met jawel...... een koekje. De winkel ziet er goed en...Vriendelijke ontvangst en ruime keuze. Goed en eerlijk advies. Goede prijs/ kwaliteit verhouding en niet te vergeten de heerlijke koffie met jawel...... een koekje. De winkel ziet er goed en opgeruimd uit.
Van Schaik
Goede service aardige mensen
M
Goed geholpen in de winkel. Levertijd besproken die stond op 8-16 weken waarvan werd aangegeven dat tegenwoordig (na coronadrukte) vaker na 8-12 weken geleverd zou worden. Echter hebben we 19 weken...Goed geholpen in de winkel. Levertijd besproken die stond op 8-16 weken waarvan werd aangegeven dat tegenwoordig (na coronadrukte) vaker na 8-12 weken geleverd zou worden. Echter hebben we 19 weken moeten wachten op onze bank, stond wel aangegeven dat er 4 weken buffer was vanwege corona maar in de winkel werd er positiever gedaan over het leveren dan dat waargemaakt kon worden.
Wel heel tevreden over het product.
Fenna
Handige locatie en vriendelijk personeel
Prive
We zijn positief gestemd over het filiaal in Alkmaar
stoopendaal
Goed zijn erg tevreden
Johan
Vriendelijke medewerkers, deskundig en niets is te veel als je wat vraagt en ze weten waar ze over praten en veel kennis