Wij hebben 3 x meubels en bed gekocht en zijn zeer goed geholpen zelfs koffie met gebak gekregen
Van barlingen
Vriendelijk geholpen met alle mogelijkheden
Johnny Hooghordel
Geweldig! Flexibele service.
T
Alles is goed verlopen zonder problemen. Fijne communicatie vanuit het bedrijf en we zijn erg blij met de bank.
Danny Van Zwam
Wij zijn echt super goed geholpen in de showroom mevrouw dacht heel goed met ons mee en zijn daar zeer tevreden over. De mannen van het bezorgen daar zijn wij ook heel erg te spreken over. Ik zou...Wij zijn echt super goed geholpen in de showroom mevrouw dacht heel goed met ons mee en zijn daar zeer tevreden over. De mannen van het bezorgen daar zijn wij ook heel erg te spreken over. Ik zou het zeker aanraden bij andere en zou ook zeker goede mond op mond reclame maken.
Gerlinde
Aardig en meedenkend personeel en snelle levering van een mooie bank! Zeker aan te raden
Jasper Kool
Fijne service, goede bank
Jacqueline Sanders
Prima, goed geholpen. Gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Daphne
Hele goede ervaring! Heel goed geholpen en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Heerlijke bank die prachtig in ons huis staat.