Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

L. Schellekens

Goed advies van de verkoper. Ruime keuze uit kleuren en materialen.

Eurlings

Een prettige aankoop met een Goede prijs kwaliteit verhouding

Moi

Klantvriendelijk en geduldig

Engelen

Zeer slechte service, gedwongen aankopen moeten doen( zgn papieren invullen voor lening kunnen aan te vragen maar eigenlijk teken je voor de meubels zeer sneaky vinden wij).

Voor het geld...

Voor het geld wat ze vragen zou de meubel kwaliteit veel beter moeten zijn.

Thissen

Zijn zeer tevreden hoe we behandeld zijn en goede informatie

Damir Ganic

De werknemers waren vriendelijke en ze zagen dat wij een bank leuk vonden en wouden die natuurlijk heel graag verkopen en de leidinggevende neem ik aan heeft ons op zijn manier overgehaald en zijn... De werknemers waren vriendelijke en ze zagen dat wij een bank leuk vonden en wouden die natuurlijk heel graag verkopen en de leidinggevende neem ik aan heeft ons op zijn manier overgehaald en zijn we tot een bedrag uitgekomen dat voor ons past als klant zijnde en voor de verkopende partij.

Jim vd heuvel

Goede winkel en hele goede bezorgers

Hélène Cremers-Krijn

Reeds 15 jaar klant bij woonsquare. Door verhuizingen een paar keer gewisseld van meubelen. Steeds goede ervaringen met Woonsquare . Mooie goede meubelen. Goed geholpen met uitzoeken.