Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Sylvia Bakker

Heel netjes geholpen in de winkel en ook zeer tevreden over de bezorging van mijn bank. Ik werd op tijd gebeld hoe laat ze kwamen, en ze zetten de bank meteen op de juiste plek en namen alle... Heel netjes geholpen in de winkel en ook zeer tevreden over de bezorging van mijn bank. Ik werd op tijd gebeld hoe laat ze kwamen, en ze zetten de bank meteen op de juiste plek en namen alle verpakkingsmateriaal keurig weer mee.

Sergio Grgurevic

Goede ervaring in de winkel gehad. Doordat ik op een goed tijdstip de winkel binnen liep, werd ik vrijwel geholpen. Bij de aanschaf van mijn bank twijfelde ik nog tussen bepaalde stoffen. Mede door... Goede ervaring in de winkel gehad. Doordat ik op een goed tijdstip de winkel binnen liep, werd ik vrijwel geholpen. Bij de aanschaf van mijn bank twijfelde ik nog tussen bepaalde stoffen. Mede door de expertise van de verkoper tot de juiste beslissing gekomen. De bank wordt over 1,5 week afgeleverd, benieuwd naar het eindresultaat!

Joost

Prettige en laagdrempellige benadering en medewerker nam de tijd

Marco

Mooie showroom, ruime keus en goede advisering.

J.K.H. Spindler

Met de basiseisen voor een relaxstoel op een rustig moment de winkel ingestapt. Vanaf het begine zeer vriendelijk, deskundig geholpen, kreeg antwoord op alle vragen en daarnaast nog extra... Met de basiseisen voor een relaxstoel op een rustig moment de winkel ingestapt. Vanaf het begine zeer vriendelijk, deskundig geholpen, kreeg antwoord op alle vragen en daarnaast nog extra informatie. Een stoel gevonden die aan mijn wensen voldoet en deze gekocht. Alle handelingen voor zover ik weet zorgvuldig en vlot afgewikkeld.

Brigitte van Houte

Ondanks de toen geldende coronamaatregelen zijn we vlot en prettig geholpen on de showroom in Bergen op Zoom. De levering geheel volgens afspraak in week 23 (helaas wel een lange levertijd..) Ondanks de toen geldende coronamaatregelen zijn we vlot en prettig geholpen on de showroom in Bergen op Zoom. De levering geheel volgens afspraak in week 23 (helaas wel een lange levertijd..)
Ook het bezorgen en plaatsen naar volle tevredenheid, zelfs de berg verpakkingsmateriaal netjes meegenomen. Tot mijn schrik waren de bezorgers er al voor 9u, de oude bank moest nog de tuin in, en dat was geen probleem! Ze hebben m opgepakt en buiten gezet

Fabrie

Prettig en duidelijk