Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Ineke

Feestelijk onthaal met gebak omdat de store in Capelle net open was en supergoede begeleiding/advies

Judith

We zijn ontzettend goed geholpen door Linda in Capelle. Ze nam uitgebreid met ons de maten en prijzen door en gaf ons ruim de tijd om na te denken. Alles met een flinke dosis humor. Een hele fijne... We zijn ontzettend goed geholpen door Linda in Capelle. Ze nam uitgebreid met ons de maten en prijzen door en gaf ons ruim de tijd om na te denken. Alles met een flinke dosis humor. Een hele fijne ervaring. De prijs van de bank is top en viel ons alles mee. Levering en kwaliteit moeten we nog afwachten want de bank moet nog geleverd worden.

Ma van Haren

Wij zijn super geholpen met onze keuze van bankstel
We hebben goede uitleg gehad over de keuze van stof en indeling van de bank
Kwa onderhoud en bescherming van stof hebben we gekozen voor...
Wij zijn super geholpen met onze keuze van bankstel
We hebben goede uitleg gehad over de keuze van stof en indeling van de bank
Kwa onderhoud en bescherming van stof hebben we gekozen voor microvezel en de juoste kleur
Plus hebben wij de spuitbussen gekocht voor de aanbevolen bescherming
Goeie service

Woonsquare Cappelle aan de IJssel

Goed , meedenkend, tijd voor je nemen, deskundig

B marked

Super goede verkoopster in de winkel, echt een aanrader om hier je meubels te kopen. Je maakt vaak in showrooms mee dat je opgejaagd wordt, we waren de enige in de winkel maar werden gewoon netjes... Super goede verkoopster in de winkel, echt een aanrader om hier je meubels te kopen. Je maakt vaak in showrooms mee dat je opgejaagd wordt, we waren de enige in de winkel maar werden gewoon netjes geholpen!

Yvonne van Beek

Goede informatie
Meedenkend personeel

Rohalt

Leuk en goed geholpen en werd gelijk laten zien wat ik in ongeveer in gedachte had !

Gerrit Groeneweg

We waren er de eerste keer op Maandag we werden aangesproken door een verkoper met in zijn hand de Telefoon 📱 en dan zijn wij al klaar maar we hadden wel een mooie bank gezien en die zat bij mijn... We waren er de eerste keer op Maandag we werden aangesproken door een verkoper met in zijn hand de Telefoon 📱 en dan zijn wij al klaar maar we hadden wel een mooie bank gezien en die zat bij mijn Vrouw hoog ,we werden later nog aangesproken door een medewerker en vroeg of alles naar wens was we zeiden dat we droge kelen hadden maar hij snapte het niet.
Maar goed mijn Vrouw bleef maar over de Bank praten dus op Vrijdag weer terug we werden nu heel anders ontvangen we waren net binnen en we hadden al Koffie ☕️ en dat werkt beter we werden keurig geholpen nadat ik toch even het kwijt moest wat er Maandag was gebeurd.
We hebben nu alles besteld en wachten op onze nieuwe meubelen.

S. de Camps

Mooie ruime winkel, goed service

F.E. von Schükkmann

Heel goed geholpen en liet ons rustig nadenken en gaf goede tips