Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

J. Pullis

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Woonsquare

Thissen

Zijn zeer tevreden hoe we behandeld zijn en goede informatie

gertjan bausch

Uiterst prettig

J.C.Verhage

Goed afgehandeld.

Glenny Scharbaai

Onze ervaring bij de Woonsquare was goed, we werden goed te woord gestaan. Men heeft met ons meegedacht over de categorie stof enz. Men was klantvriendelijk.

J.Nelis

Klantgerichte benadering, goede productuitleg. Heldere leveringsafspraken en keurige aflevering.

Lindy

Woonsquare Oosterhout is goed bereikbaar direct naast de snelweg. Prima parkeergelegenheid. Wij waren op zoek naar een bank en werden uitgebreid en geduldig geholpen door een van de medewerksters.... Woonsquare Oosterhout is goed bereikbaar direct naast de snelweg. Prima parkeergelegenheid. Wij waren op zoek naar een bank en werden uitgebreid en geduldig geholpen door een van de medewerksters. Toen de bank opgehaald kon worden, bleek dit alleen tijdens kantoortijden te kunnen. Helaas is dit voor ons lastig. Ons werd toen aangeboden dat de bank van het hoofdkantoor naar Oosterhout gebracht werd zodat we hem daar op een zaterdag konden konden ophalen. Er werd dus ook meegedacht! Heel fijn.
De bank hebben we net en voldoet tot zover aan onze verwachtingen!

Damir Ganic

De werknemers waren vriendelijke en ze zagen dat wij een bank leuk vonden en wouden die natuurlijk heel graag verkopen en de leidinggevende neem ik aan heeft ons op zijn manier overgehaald en zijn... De werknemers waren vriendelijke en ze zagen dat wij een bank leuk vonden en wouden die natuurlijk heel graag verkopen en de leidinggevende neem ik aan heeft ons op zijn manier overgehaald en zijn we tot een bedrag uitgekomen dat voor ons past als klant zijnde en voor de verkopende partij.