Priam ervaring. Goede service en communicatie. En een mooi bed !
Hans Auckel
Alles goed afgehandeld na de bestelling
Joost Snijders
Heel prettig geholpen, ondanks het koud was in de showroom door een kapotte kachel maar door de vriendelijkheid van het personeel, totaal niets van gemerkt.
P van Elst
Wederom heb ik een aankoop gedaan bij Woonsquare doordat wij in het verleden nooit zijn teleurgesteld in de service en klantvriendelijkheid de winkel in Nieuwegein is onze favoriete winkel zeer...Wederom heb ik een aankoop gedaan bij Woonsquare doordat wij in het verleden nooit zijn teleurgesteld in de service en klantvriendelijkheid de winkel in Nieuwegein is onze favoriete winkel zeer vriendelijke verkopers wij zijn 100% tevreden
Goede ervaring
C.J. Dekker
We werden goed ontvangen, geregeld gevraagd of we hulp nodig hadden, soms ongevraagd advies over (on)beschikbaarheid van sets) info geen opdringen. Wanneer we beslist hadden, verkoopster gevraagd...We werden goed ontvangen, geregeld gevraagd of we hulp nodig hadden, soms ongevraagd advies over (on)beschikbaarheid van sets) info geen opdringen. Wanneer we beslist hadden, verkoopster gevraagd voor hulp, prettig gesprek goede afhandeling.
Restiau
Eindhoven
Doreen
Ben blij dat ik gekozen heb om te gaan kijken bij Woonsquare