Onze ervaring met woonsquare is goed. Wij vonden het alleen vervelend dat we bij de koop van de bank een leverweek hadden afgesproken en vervolgens deze afspraak niet was terug te vinden. Nadat we...Onze ervaring met woonsquare is goed. Wij vonden het alleen vervelend dat we bij de koop van de bank een leverweek hadden afgesproken en vervolgens deze afspraak niet was terug te vinden. Nadat we een klacht hadden ingediend bleek dat ze de afgesproken leverweek niet konden halen. Vervolgens is de bank wel gewoon geleverd op de volgende afgesproken leverweek. We kregen wel snel een reactie op de klacht maar het was niet de meest klant vriendelijke manier afgehandeld. Er is ook geen compensatie aangeboden voor de late leveren of excuus aangeboden. Dus qua klantvriendelijkheid valt nog wat te winnen.
Fam Jochems
Fijn dat de meubels er eerder waren dan verwacht
Conny Diesveld
Vriendelijk geholpen, geïnformeerd over bezorging en bezorging. Net geen 5 sterren omdat de drang en wil naar verbetering moet blijven.
fam. van de ven
Prima service
Snoopy
Heel goed
Laurens
Goede ervaring, prachtige meubels en de levering was top!
A. Beek
Bij bekijken bank gevraagd of deze ook in leder te verkrijgen was ivm haren huisdieren (hond en kat). Was niet maar deze stof was beter dan leer, haren verweven zich niet in stof. Hier op af gegaan...Bij bekijken bank gevraagd of deze ook in leder te verkrijgen was ivm haren huisdieren (hond en kat). Was niet maar deze stof was beter dan leer, haren verweven zich niet in stof. Hier op af gegaan en bank toch besteld. Waardeloos, haren weven zich wel degelijk in de stof. Eerlijkheid duurt het langst, jammer dat ik in verkooppraatje ben getrapt.
Pinckaers
Uitstekend
Maarten
Koop liever ergens anders! Afspraken worden niet nagekomen. Let dus op, VERKOOP ONDER VERKEERDE VOORWAARDEN! Kleinerende verkoper die eigen fouten bij de klant neerlegt incl extra...Koop liever ergens anders! Afspraken worden niet nagekomen. Let dus op, VERKOOP ONDER VERKEERDE VOORWAARDEN! Kleinerende verkoper die eigen fouten bij de klant neerlegt incl extra kosten.
Bank werd niet bruikbaar geleverd.
Klachten afhandeling binnen woonsquare is een grap.
Geheel eindigt dus met extra kosten en het naar buiten moeten dragen van mijn bank uit een rommelig magazijn.
Alles bij elkaar - niet acceptabel bij dit soort bedragen/aankoop!