Erg goed, we zijn fijn en goed geholpen bij de bank keuze.
P. Quadflieg
Zoveel keuze, en niet van alleen wat er staat, maar ook andere samenstellingen van banken te bestellen. (bekleding, uitvoering)
Wouter
Miranda
Ik vind goeie winkel zal het zeker aanraden ze zijn zeer vriendelijk bij de aankoop van de bank
H. den Dulk
Waardeloze organisatie. Bij de aankoop beloven ze de meubels in de woning te monteren tot aan de derde verdieping. Bij het maken van een afspraak om te leveren stellen ze dat ze het verder brengen...Waardeloze organisatie. Bij de aankoop beloven ze de meubels in de woning te monteren tot aan de derde verdieping. Bij het maken van een afspraak om te leveren stellen ze dat ze het verder brengen dan de begane grond. Hoe het boven komt is niet hun probleem. Dus mooi praten en beloven maar de afhandeling is waardeloos en zeer klantonvriendelijk. Ik koop daar echt nooit meer wat.
H v Poppel
Woonsquare is een prima bedrijf Dat begint al in de showroom. Klantvriendelijk personeel Ruime keuze Er wordt geluisterd wat de klant wil en goed advies gegeven Netjes...Woonsquare is een prima bedrijf Dat begint al in de showroom. Klantvriendelijk personeel Ruime keuze Er wordt geluisterd wat de klant wil en goed advies gegeven Netjes thuisgebracht en op de plaats gezet Helaas het dressoir beschadigd tijdens transport Foto's gemaakt opgestuurd en al 2 dagen later bericht gekregen , dat ik een nieuw dressoir krijg Snap dus niet dat sommige personen vreselijk moeten zeuren of Woonsquare Als de klacht rieel is ,is hij zo verholpen en afgehandeld Ik ben in iedergeval blij met al mijn meubels en de service Woonsquare een dikke 10