Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Jolanda

Nu onze tweede nieuwe bank , super tevreden

E Vink

Erg fijne advies gehad in de showroom en er wordt echt de tijd voor je genomen. Bezorging was echt super, hele aardige mensen en niks op aan te merken!

I

Oplichters.. in Oosterhout

Janssen

Wij hebben onze eetkamer stoelen gekocht bij Woonsquare. De eerste keer toen wij de winkel bezochten (in Oosterhout) hadden we een heel vriendelijke verkoopster. Ons bezoek was toen echter nog... Wij hebben onze eetkamer stoelen gekocht bij Woonsquare. De eerste keer toen wij de winkel bezochten (in Oosterhout) hadden we een heel vriendelijke verkoopster. Ons bezoek was toen echter nog oriënterend, maar de filiaalleider was erg opdringerig en bleef maar pushen zodat we die dag zouden ondertekenen. Daarom hebben we onze zoektocht nog even verder voortgezet. Later zijn we terug gekomen om nogmaals de stoelen te bekijken, toen was er een vele male vriendelijkere filiaalleider. Waarna we na een goed gesprek en onderhandeling graag onze handtekening plaatsten.

Mirtu

We werden goed geinformeerd over het product, de mogelijkheden en + en - punten.
Men gaf ons de rust en ruimte om samen te overleggen

A.Groenendijk

Alles prima volgens afspraak geleverd en keurig gemonteerd

Van der mooren

Vriendelijk personeel en duidelijke afspraken.. kwaliteit is perfect.

E. Sietsema

Woonsquare biedt een ruime hoeveelheid meubelen aan en je wordt er uitstekend geholpen bij het maken van je keuze. Men is niet opdringerig en laten je eerst rustig rondkijken en je kunt alles op het... Woonsquare biedt een ruime hoeveelheid meubelen aan en je wordt er uitstekend geholpen bij het maken van je keuze. Men is niet opdringerig en laten je eerst rustig rondkijken en je kunt alles op het gebied van je keuze aan de medewerkers vragen.

Ineke Lammers

We zijn erg tevreden. Hebben mooie stoelen gekocht en zijn prima geholpen.