Heel vriendelijk en goede informatie omtrent de meubels
Woonsguare
Heel goed heel fijn geholpen
Tenfelde
Prima geholpen en snel geslaagd.
Inge
Voor het plaatsen van een...Mooie bank gekocht, maar niet voor herhaling vatbaar. Te veel op verkoop gericht, denken niet met je mee. Vooral pushen en verleiden om te kopen. Erg naar.
Voor het plaatsen van een postieve review maak je kans op 10% korting. Bij andere reviews niet. Wat een afknapper dit bedrijf.
mw harskamp
Vriendelijk
Konen RH
Goede service ib de winkel. Geleverd op afgesproken tijdstip
M.Post
Was echt prima! Vriendelijk personeel. Goed geholpen
Esmée
In het filiaal Oosterhout zijn we heel fijn geholpen. Goed geadviseerd over welke stof we het beste konden kiezen. Onze bank is zelfs 5 weken eerder bezorgd als dat er verwacht was. Hij is prachtig...In het filiaal Oosterhout zijn we heel fijn geholpen. Goed geadviseerd over welke stof we het beste konden kiezen. Onze bank is zelfs 5 weken eerder bezorgd als dat er verwacht was. Hij is prachtig en zit ook lekker. We zullen zeker weer hier terug komen!
Fam de With
Goede service en kennis van de verkoper, prima kerel