Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

prive

Prettige behandeling, niet opdringerig.

Woonstraten.

Wij hebben een bank en een stoel gekocht. Wij kunnen natuurlijk nog niet zeggen of de bank en stoel goed zijn die komen pas ongeveer over 8 weken.
Maar we zijn perfect geholpen onder een genot...
Maar we zijn perfect geholpen onder een genot van een bakje koffie. Zeer vriendelijk en goede uitleg.

Velde Harsenhorst

De medewerker vroeg ons naar onze belangstelling voor de aankoop. Hij liet ons vrijblijvend rondkijken en vroeg of we koffie wilden hebben. Dat was zeer attent, omdat we niet direct de bedoeling... De medewerker vroeg ons naar onze belangstelling voor de aankoop. Hij liet ons vrijblijvend rondkijken en vroeg of we koffie wilden hebben. Dat was zeer attent, omdat we niet direct de bedoeling hadden om een bankstel te kopen. We hebben een bankje en 2 stoelen uitgezocht en konden gebruik maken van de korting die toen van toepassing was. Ook de corona regels werden duidelijk uitgelegd. We kenden jullie woonwinkel niet. Maar we zijn prima tevreden.??

Fam Buijs

Fijne winkel, je wordt fijn en vriendelijk geholpen maar niet opdringerig

v Beek

Zeer prettig, behulpzaam en vriendelijk personeel.

R. Tan

Ik ben heel fijn geholpen!

Ineke en Fred Vester

Prettige ontvangst en begeleiding in de winkel, niemand die je opjaagt en pusht tijdens ons bezoek, opverzoek krijg je een goede informatie

S.R. Keegstra

Op een plezierige manier uitleg gekregen

Chantal van Haperen

Bij binnenkomst werden we vriendelijk begroet. We konden op ons gemak rond kijken zonder dat er een verkoper in ons nek liep te hijgen.
Toen we meer informatie over een bank wilde werden we...
Toen we meer informatie over een bank wilde werden we goed te woord gestaan en werd ons niks opgedrongen.
Uiteindelijk verlieten we de zaak met de aankoop van onze nieuwe banken waar we nu geduldig op moeten wachten tot ze bezorgd worden. Al vind ik de bezorgkosten wel aan de hoge kant om eerlijk te zijn.