Bereikbaarheid showroom

In een woord TOPPIE

Woonsquare boz

Heel goed

van Dongen

Kwaliteit van de gekochte fauteuils zijn, qua prijs kwaliteit prima.
Maar het personeel onvriendelijk.
Kwaliteit van de gekochte fauteuils zijn, qua prijs kwaliteit prima.
Maar het personeel onvriendelijk.
Zitten onderuit gezakt achter de toonbank, met hun telefoon en hebben het heel druk met ??
Behulpzaamheid bij het afhalen van de spullen is ook ver te zoeken.

Kommers

Goede service. Personeel is goed.

Robbert Confurius

Midden in de lockdown, een afspraak gemaakt om een half uurtje binnen te kijken bij woonsquare Bergen op Zoom. We werden netjes geholpen bij de keuze van onze nieuwe bank. Er werd goed naar onze... Midden in de lockdown, een afspraak gemaakt om een half uurtje binnen te kijken bij woonsquare Bergen op Zoom. We werden netjes geholpen bij de keuze van onze nieuwe bank. Er werd goed naar onze wensen geluisterd om tot de juiste bank te komen. Eenmaal uitgekozen werd alles netjes afgehandeld en de levertijd zou 8 tot 12 weken zijn. Na 8 weken kregen we netjes een telefoontje om een afspraak te maken om de nieuwe bank te leveren. Uiteindelijk geleverd en werd netjes een uurtje van te voren gebeld. Eenmaal aangekomen werd de bank netjes op zijn plek gezet. Bezorgers hebben nog een lekker bakje koffie op ( uiteraard op gepaste afstand) en waren erg netjes. Al met al een hele goede service en goede kwaliteit voor je geld. Erg blij mee!!

Bianca

Supergoed geholpen. Bank was precies naar onze wens. Zit heerlijk en ziet er mooi uit. Levering was top, zou ongeveer 12 weken duren maar na 7 weken hadden wij de bank binnen staan. Dik tevreden!

Susanne van Brero

Prima, deskundig in de winkel, vlot in bezorging en ik ben erg blij met de aankoop

De visser

Het was een goede service in de winkel en de meubels waren mooi op tijd. En ze zijn netjes geleverd. Een aanrader voor mijn vrienden en familie. Toppie Toppie ??

Ijzermans

Goede service en vriendelijk personeel