Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

A.C. Konings

Top geregeld, goede service en afhandeling.
Ook de bezorgers die bij ons een aardig stukje moesten lopen en de bank keurig netjes in elkaar gezet hebben.

Leijten

Positieve ervaring

Anne-Marie Mutsaers

Goede ervaring, mooie meubelen, snelle levering

Fam. Mulder

Het zijn oplichters! In de showroom in Oosterhout goed geholpen, maar na 5 maanden wachten, een beschadigde bank met verkeerde bekleding en kleur bezorgd. Na het pushen van de verkoper, met mijn... Het zijn oplichters! In de showroom in Oosterhout goed geholpen, maar na 5 maanden wachten, een beschadigde bank met verkeerde bekleding en kleur bezorgd. Na het pushen van de verkoper, met mijn stomme kop en uitgaande in goed vertrouwen, betaald. Zij zijn maar bezorgers en klacht moest online worden ingediend. Zo gezegd, zo gedaan. Een maand later monteur geweest, beschadiging opgelost, maar geen reactie op verkeerde bekleding en kleur, wel werd er bericht dat wij bij verkoop hadden getekend voor de beschadigde bank, het was nota bene een vermelding van de verkoper zelf op de factuur, echt schandalig!!!! Wij gaan er werk van maken, dit is met opzet mensen bedriegen!!!!!!! WIJ RADEN DIT BEDRIJF AF! HET ZIJN OPLICHTERS!!!!

J.v.Boxtel

Geweldige services

C.A.Andriese-Mink

Ik heb een positieve ervaring bij Woonsquare ondervonden, prima geholpen en lekkere koffie

Yvette v B

Slecht qua telefonisch bereik en slecht per email contact.

Lemmens

Prettig ontvangen en enorm meegedacht.