Zeer slecht. In de winkel beloofd dat levering uiterlijk 29 maart zal plaats vinden. Later toen ik een lever afspraak ging maken, bleek het week 29 te zijn. Hemel en aarde bewogen, veel stress bij...Zeer slecht. In de winkel beloofd dat levering uiterlijk 29 maart zal plaats vinden. Later toen ik een lever afspraak ging maken, bleek het week 29 te zijn. Hemel en aarde bewogen, veel stress bij mij, Is het gelukt. Het heeft erg veel energie en kosten gekost voor mij.
Niet helemaal tevreden. Onze hoekbank van ruim 1600 euro staat op 8 plastic dopjes met een spijkertje er in waar de eerste al direct er af viel bij het uitpakken. Levertijd van 6 maanden!!!!!!!!
De Bock
Goed geholpen,er werd naar je wensen gehoord en goed advies.
phj van hooijdonk
Netjes afgeleverd
Fam.Baaij
Ik ben heel tevreden ik zou iedereen aan bevelen en personeel top.?
Carola Nuijten
Het winkelen bij woonsquare was een prettige ervaring,ze stonden klaar wanneer het nodig was en gaven je dan ook weer ruimte om op je gemak na te denken. Ook met ophalen waren ze flexibel en...Het winkelen bij woonsquare was een prettige ervaring,ze stonden klaar wanneer het nodig was en gaven je dan ook weer ruimte om op je gemak na te denken. Ook met ophalen waren ze flexibel en behulpzaam. Later had ik nog een vraag en hierbij werd ik ook goed geholpen.
Anoniem.
Het uiteindelijke product is gelukkig naar wens,maar als ik eerder had geweten dat ik 18 weken op een bank moet wachten had ik de aankoop nooit gedaan.
Cor vd maden
Goede service En super medewerkers
Woonsquare
Zeer slecht Het contract bereikt een levering binnen drie maanden, en nu is zes maanden we nemen contact op met hen opnemen, zeggen dat er geen informatie is !!!!!! Wie heeft informatie ???? ?