Ik werd heel vriendelijk geholpen door een medewerker
N. Birch
We zijn vriendelijk en deskundig geholpen door de verkoper, wij kregen ook voldoende gelegenheid om zelf door te winkel te lopen, te kijken en te proberen.
A.A.M. Van den brink
Vriendelijke en correcte ontvangst. Duidelijkheid over het papierwerk van de aankoop
Mariet Hoogstraten
Heel tevreden, ik werd vriendelijk geholpen en wegwijs gemaakt in de winkel
P.E Berkhoff
2 jaar geleden al onze meubelen voor de woon/eetkamer bij Woonsquare gekocht, wij waren super tevreden, zowel over de verkoop als de levering. Nu waren wij aan een nieuw Boxspring toe, dus weer...2 jaar geleden al onze meubelen voor de woon/eetkamer bij Woonsquare gekocht, wij waren super tevreden, zowel over de verkoop als de levering. Nu waren wij aan een nieuw Boxspring toe, dus weer naar Woonsquare waar we weer super leuk werden geholpen, dus weer geslaagd. Wij zijn heel erg tevreden en dat blijkt wel weer.
André Tjonk
Heel netjes geholpen.
R.A.M Weber
Vriendelijk personeel, goed en deskundig advies. wij zijn zeer tevreden.
Arie Nijmeijer
Zeer tevreden leuke en mooie winkel volop keus goed en aardig personeel
Peter D.
Uiterst vriendelijk geholpen. Hadden oog op drie type eetkamerstoelen, die verspreid in de winkel stonden. Deze werden door de verkoopster bij elkaar aan één tafel gezet om uit te proberen. Daarbij...Uiterst vriendelijk geholpen. Hadden oog op drie type eetkamerstoelen, die verspreid in de winkel stonden. Deze werden door de verkoopster bij elkaar aan één tafel gezet om uit te proberen. Daarbij nog voorzien van koffie en thee. Helemaal perfect.
R weber
Leuk personeel, goed geholpen, ruim aanbod, koffie was lekker