Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Piet Kop

Slechte ervaring met woonscquarekomen hun afspraken niet na men word van kastje naar de muur geztuurd

L.kantelberg

Als je iets wil gaan kopen zijn ze er snel bij daar ligt het niet aan, maar is er iets aan de hand dan zie of hoor je ze niet, reageren zelfs niet op een mail, heb er best wel wat meubels gekocht... Als je iets wil gaan kopen zijn ze er snel bij daar ligt het niet aan, maar is er iets aan de hand dan zie of hoor je ze niet, reageren zelfs niet op een mail, heb er best wel wat meubels gekocht daar maar dit was wel het laatste voor ons.

Nijsen

Heel vriendelijk

Tim

Hartstikke goed. Vriendelijk, eerlijk en kundig personeel. In tijd van COVID-maatregelen geweest. Alles netjes verzorgd volgens de regels.

Woonsquare

Hele vriendelijke verkopers, goed geholpen en meegedacht. Wij waren er tijdens corona tijd op afspraak en dat was ook keurig geregeld. Complimenten.

Ruud van Alphen

Goede service, duidelijke communicatie. Bank werd eerder geleverd als bij aankoop vermeldt. Top! Afspraak maken voor levering was ook duidelijk. Easy! Dus ben zeer tevreden over deze zaak.

Ulrich

Super blij met onze nieuwe mooie bank vriendelijke medewerkers en top service!