Goede en vriendelijke ontvangst toen we binnen kwamen en niet dat ze opdringerig waren ofzo gewoon eerst lekker rond gekeken van wat we wouden en zijn later na iemand gegaan die daar werkte en goed...Goede en vriendelijke ontvangst toen we binnen kwamen en niet dat ze opdringerig waren ofzo gewoon eerst lekker rond gekeken van wat we wouden en zijn later na iemand gegaan die daar werkte en goed geholpen en ook van dat je ook zo moest gaan zitten hoe je thuis deed of liggen
N Nijhof
Prettig ontvangst, goed geholpen en goed meedenkend
Woonsquare
Perfect
Fam. K. Padding
Heel gastvrij en je wordt GOED en vriendelijk geholpen
van Kempen
Mike van doorn
Netjes geholpen ondanks dat er corona is. Alles super soepel en heel vriendelijk
Francy Stokman
Ondanks alle Corona maatregelen een prettig gesprek gehad en als kers op de taart een mooie bank...Aardige verkoper die ons oprecht advies gaf naar aanleiding van onze woonwensen ??
Ondanks alle Corona maatregelen een prettig gesprek gehad en als kers op de taart een mooie bank gekocht.
F. Lammerts van Bueren
Vanwege corona een beetje vreemde ontvangst met dranghekken. Na 10 minuten zoeken in de computer ging het dranghek eindelijk open. Daarna verliep het bezoek vlotjes en hebben we uiteindelijk een...Vanwege corona een beetje vreemde ontvangst met dranghekken. Na 10 minuten zoeken in de computer ging het dranghek eindelijk open. Daarna verliep het bezoek vlotjes en hebben we uiteindelijk een bankstel gekocht.