Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Ruiters

Tevreden; goede uitleg bij de aankoop door een vriendelijke verkoper. Door bezorgers snel en vakkundig gemonteerd en op de plaats gezet.

S. Lugten

Een positieve ervaring. In de showroom geholpen door een aardige verkoper. Mooie prijs voor een mooie bank.

P. Bastiaans

Heel vervelend en raar dat er op de dag van de levering pas gebeld wordt wanneer er op dezelfde dag geleverd wordt. Je bent onderhand verplicht om een hele dag vrij te nemen. Belachelijk.
Ook...
Ook dat ze eerst aan de deur met het pinapparaat komen om te betalen, terwijl we de spullen nog niet in huis hebben dan gaan ze pas het bestelde ophalen en binnen zetten.
Ook dat is belachelijk, hopelijk wordt er voor de volgende klanten iets aan gedaan.

S.R. Keegstra

Op een plezierige manier uitleg gekregen

Fam Blokpoel

Teleurstellend

Reactie Woonsquare:

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Wat vervelend om te lezen dat het allemaal zo heeft moeten lopen. We willen graag samen met u kijken naar een gepaste oplossing. Graag willen wij aan u vragen om een servicemelding aan te maken zodat we het probleem kunnen oplossen.
Met vriendelijke groet
Klantenservice Woonsquare Rijen

D.R.Jacott

Zeer prettig

Van der putte

Hele slechte ervaring ,slechte service ons bankstel werd na 4 jaar helemaal helemaal kaal we gingen terug naar de winkel ,en ze deden er niks aan nadat ik een beetje boos werd zeiden ze nou als u... Hele slechte ervaring ,slechte service ons bankstel werd na 4 jaar helemaal helemaal kaal we gingen terug naar de winkel ,en ze deden er niks aan nadat ik een beetje boos werd zeiden ze nou als u iets anders koop krijg u een beetje korting .slaat nergens op ten eerste koop ik daar nooit geen bankstel meer ,als je er iets koopt zijn ze aardig maar is er een klacht word je bijna afgesnauwd en van ga het hoofd kantoor maar bellen .lekker service dus voor ons nooit meer daar iets kopen

Mackus

Beetje rare ervaring bij de koop omdat je bezorgingskosten moest betalen! Nooit eerder ergens meegemaakt ! Mede daardoor reviews gaan lezen, die waren erg negatief, dus we hebben ons 12 weken zorgen... Beetje rare ervaring bij de koop omdat je bezorgingskosten moest betalen! Nooit eerder ergens meegemaakt ! Mede daardoor reviews gaan lezen, die waren erg negatief, dus we hebben ons 12 weken zorgen gemaakt of we er goed aan hadden gedaan om bij Woon Square 2 , best wel prijzige, relax stoelen te hebben gekocht !