Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Askamp

Nooit meer hier iets kopen.Spijt dat ik hier iets heb gekocht.Komen aan de deur eerst betalen dan pas mag je de meubels zien iedereen vind dit belachelijk.Dit is slechte service?????. Goed voor... Nooit meer hier iets kopen.Spijt dat ik hier iets heb gekocht.Komen aan de deur eerst betalen dan pas mag je de meubels zien iedereen vind dit belachelijk.Dit is slechte service?????. Goed voor facebook

Reactie Woonsquare:

Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Wat vervelend om te lezen dat het allemaal zo heeft moeten lopen. We willen graag samen met u kijken naar een gepaste oplossing. Graag willen wij aan u vragen om een servicemelding aan te maken zodat we het probleem kunnen oplossen.
Met vriendelijke groet

Betalen dus zelf halen ik vindt
Je koopt een kast van dik 1000€
En voor brengen moet je 150€
Betalen dus zelf halen ik vindt
Dit eigenlijk belachelijk voor een meubel zaak als deze kwantum hallen of leenbakker kan ik het
Begrijpen

T van Os

Mooie bank geleverd, keurig in elkaar gezet. Wel iets langere levertijd

van de Wijdeven

Prima, goede service, juist ook in de corona tijd. Levering netjes en vriendelijk

T.M. Rusthoven

We zijn heel goed geholpen

Chantal van Haperen

Bij binnenkomst werden we vriendelijk begroet. We konden op ons gemak rond kijken zonder dat er een verkoper in ons nek liep te hijgen.
Toen we meer informatie over een bank wilde werden we...
Toen we meer informatie over een bank wilde werden we goed te woord gestaan en werd ons niks opgedrongen.
Uiteindelijk verlieten we de zaak met de aankoop van onze nieuwe banken waar we nu geduldig op moeten wachten tot ze bezorgd worden. Al vind ik de bezorgkosten wel aan de hoge kant om eerlijk te zijn.

I. Eryilmaz

Wordt aandacht aan je besteed, prof. Medewerker

Wendy en Frank van Bakel

Mooie winkel goed geholpen leuk personeel.

Karin van Smirren

Prima geholpen

Van breukelen

Goede ervaring. Klantvriendelijk personeel, meedenkend.