Na 8 weken...Dit zijn grote oplichters!! Als je de winkel binnen loopt beloven ze van alles! Kreeg in de winkel te horen dat het maximaal 8 weken kan duren voordat onze bank wordt geleverd.
Na 8 weken hebben we de winkel gebeld en kregen we te horen dat het nog eens 10 weken ging duren!
Nadat ik vroeg om een oplossing werd mij een een 2e handse bank aangeboden. Die moest ik wel even zelf ophalen en ik moest de nieuwe bank even volledig komen betalen!!!!
Belachelijk en schandalig bedrijf dit!!!
Wees aub gewaarschuwd!
Natascha Heuvelmans
Zeer goed
Familie van Os
We zijn goed en deskundig geholpen. Personeel was vriendelijk en dacht mee. De bezorging was netjes en voorzichtig met de spullen en pakte de stoelen uit en controleerde ze op gebreken. Tot in huis...We zijn goed en deskundig geholpen. Personeel was vriendelijk en dacht mee. De bezorging was netjes en voorzichtig met de spullen en pakte de stoelen uit en controleerde ze op gebreken. Tot in huis afgeleverd. We hebben de stoelen nu 4 maanden en zijn erg tevreden over de kwaliteit en zitcomfort.
Nicolette
Mooie nette winkel en correct geholpen.
Truus Versteegt-Fredrix
Goede service, perfect geholpen.
Wuhl Gubbels
We werden bij de hand genomen vanaf moment dat we de zaak in stapte. Er werd goed advies gegeven, maar geen tijd gegeven om goed over na te denken. De algemene voorwaarde voor af sluiten van de deal...We werden bij de hand genomen vanaf moment dat we de zaak in stapte. Er werd goed advies gegeven, maar geen tijd gegeven om goed over na te denken. De algemene voorwaarde voor af sluiten van de deal werd ook niet benoemd. Voelde aan dat ze vluchtig mijn geld wilde hebben. Weinig vertrouwen in hun product hadden dat ik terug zal komen, dus ik moet die dag de deal maken. Achteraf was het ook niet de beste deal.
Bongers
Prima te woord gestaan
Hans
Hele prettige verkoper
Martyna
Goed snel duidelijke en vriendelijke en betrouwbaar