Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Banaszak-Stevens

Alles perfect verlopen! Beetje ongerust na het lezen van vele negatieve recenties maar bij ons is er niets aan te merken op de gehele bestelling/levering. Het enige minpuntje is de ietwat... Alles perfect verlopen! Beetje ongerust na het lezen van vele negatieve recenties maar bij ons is er niets aan te merken op de gehele bestelling/levering. Het enige minpuntje is de ietwat onduidelijkheid over leverkosten. Maar dit is miscommunicatie geweest.

Kisters

Keurig, goeie service, snelle levering

Fred Laduch

Ik heb de bank nu bijna een week en bevalt me nog altijd. Het is geleverd zoals ik me het voorgesteld tijdens het kopen ervan. Ook de gekozen kleur en materiaal zoals ik dat voor ogen had.
Ik...
Ik moest wel lang wachten voordat het geleverd werd,maar dat was al van tevoren besproken wat de reden was en daar ging ik dus mee akkoord. Maar ondanks dat we lever datum geprikt hadden is hij toch nog een week eerder gekomen. Personeel winkel: ook hier goed en vriendelijk behandeld.

Kevin V.

Enorm goed geholpen. Toen ik in het Woonsquare filiaal kwam, wist ik nog niet goed wat ik wilde. Maar de verkoper heeft in alle rust, en met alle geduld alles laten zien.

Michelle

Mooie bank, aardige medewerkers, jammer van de 17 weken levertijd

R van Helden

Vriendelijke en correcte benadering

Dodde

Super geholpen met ons bankstel. Levertijd was wel wat lang. Maar levering heeft dit weer helemaal goed gemaakt echt dir tevreden.

Severeijns uit Bemelen

Goede service bij uitzien en bestellen. Rekening is een beetje onduidelijk. Staat niet op wat je per besteld item betaald. Uiteindelijk klopt t totaal bedrag.
Levering goed en binnen de...
Levering goed en binnen de afgesproken tijd