Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Zaiti

Heel goed, maar wel een duurdere koop dan nodig was. Het bankstel was een paar dagen later afgeprijsd, maar woonsquare wilde er niks van weten om ons korting te geven. Ook niet toen de levering... Heel goed, maar wel een duurdere koop dan nodig was. Het bankstel was een paar dagen later afgeprijsd, maar woonsquare wilde er niks van weten om ons korting te geven. Ook niet toen de levering langer duurde dan verwacht, we hebben 6 maanden gewacht.

Jodocus

Eerst alles leveren, dan ga ik pas beoordelen.

Melissa Poppe

Slechte ervaring met jullie! Meer als een half jaar levertijd, slechte communicatie; van het kastje naar de muur gestuurd.

kool

Goede service helaas jammer van de bezorging

Amanda Esajas

Heel fijn! Zijn enorm goed geholpen met de aanschaf van slaapkamer en volledig interieur voor onze nieuwbouwwoning

Edwin Pieneman

Ik kom hier al jaren en is altijd prima

V Setten

Vertrouwde aanpak, kwaliteit en kundigheid

Iwan Amatdakoen

Ik ben keurig en vriendelijk geholpen door de verkoper.
Dit heb ik als heel prettig ervaren en vandaar dat wij de aankoop van onze nieuwe bank hebben gedaan

Menno Effern

Wat een professionele uitstraling, vriendelijke en zeer behulpzame mensen. We zijn heen gegaan op afspraak, makkelijk te regelen. We zouden eigenlijk alleen kijken voor een bankstel, maar omdat we... Wat een professionele uitstraling, vriendelijke en zeer behulpzame mensen. We zijn heen gegaan op afspraak, makkelijk te regelen. We zouden eigenlijk alleen kijken voor een bankstel, maar omdat we zo goed geholpen werden