Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Fam Hanen

Wij zijn zeer positief op meerdere vlakken.
Goed advies, nemen de tijd, vriendelijk, geduldig!
Wij zijn zeer positief op meerdere vlakken.
Goed advies, nemen de tijd, vriendelijk, geduldig!
Zeer goed geholpen, inmiddels bankstel bezorgd en we zijn heel dik tevreden en blij, dankjewel woonsquare!

Van vugt

Goed geholpen

Peter soijer

We werden vriendelijk ontvangen en zeer goed geholpen door de verkoper en hebben een mooi en kwalitatief goed bankstel gekocht bedankt woonsquare

Ferdi Snoeren

Bij het uitzoeken van de bank werden we bij binnenkomst al hartelijk ontvangen en voelde het heel vertrouwt. Werden goed geholpen en binnen 4 weken was de bank al binnen

Francy Stokman

Aardige verkoper die ons oprecht advies gaf naar aanleiding van onze woonwensen ??

Ondanks alle Corona maatregelen een prettig gesprek gehad en als kers op de taart een mooie bank gekocht.

G de kruijff

Mooie zaak jammer dat je aan de kassa pas hoort dat je bezorg kostten moet betalen

Ronald

Zeer goede ervaring!

John Meeuwissen

Wat een slecht bedrijf is dit
Wat een slecht bedrijf is dit
Wat een slecht bedrijf is dit, nog niet 1 ster waard. Op 04-12-2020 Hoekbank Milano geleverd ( € 2800,00 ), moest eerst betalen om de bank te zien. Uitgepakt zagen we al vele gebreken, melden in Rijen hoofdkantoor. Toen begon de ellende, 2.5 maanden touwtrekken en niks wijzer geworden. Vele gebreken vielen binnen HUN marges, maar de relax zou handbediend zijn, maar is nu in een keer elektrisch, hoezo binnen de marges. Ik wordt 62 jaar nog nooit zo een slecht bankstel gezien. Gewoon Drama. 48 foto's gestuurd met daarop de gebreken en de hoekbank wordt gewoon als goed beoordeeld door Woonsquare. Het is belachelijk, terwijl ze in de winkel in OSS ons vertelde dat als er iets niet goed zou zijn ze dit onmiddellijk zouden oplossen onze Bedrijfsleider BERT, nou waar is BERT nu ? We hadden al een NEGATIEVE ervaring met hun maar dat zou nu niet meer gebeuren, want dit hadden ze erbij vermeld. ZEER ZEER SLECHT Woonsquare, jullie zouden vanaf gisteren al gesloten moeten worden en geen bankstellen enz. meer mogen verkopen, dan kun je andere mensen niet meer benadelen. DRAMA