Alles ging goed tot aan de bezorging. De bezorger liet mij eerst de volledige rekening betalen om vervolgens doodleuk mede te delen dat ze maar een bank in de wagen hadden i.p.v. twee. Tweede bank...Alles ging goed tot aan de bezorging. De bezorger liet mij eerst de volledige rekening betalen om vervolgens doodleuk mede te delen dat ze maar een bank in de wagen hadden i.p.v. twee. Tweede bank was in magazijn achtergebleven en werd enkele dagen later alsnog bezorgd. Al met al tevreden over prijs/prestatie en klantbehandeling.
Nijsen
Heel vriendelijk
a- steege
Zeer goed mooie winkel fijn personeel.
Jeurissen
Prima. 1 minpunt levering naar Duitsland gaat wel/niet van hun uit . Of tegen een betaling van €200,00 Dat vond ik minder. Voor de rest geen klachten.
Nico Vintges
Nu de 3e bank gekocht. De 2e na 3jr aardig versleten en zeker niet wat we verwacht hadden. Hopelijk deze die we met korting gekocht hebben wel naar onze verwachtingen.
Katinca Venverloo
Fantastisch
Meers
Super goed geholpen
M. T.
Deze zaak doet wat er gezegd en afgesproken wordt. Daarnaast is de service erg goed. Wij zijn zeer tevreden!