Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

R.Nagtegaal

Uitstekende service! Verkopers met verstand van zaken!!

Rina Kaya-de Wit

Sorry, ik ben nog van de “oude” garde (73 jaar), weet niet hoe dat moet. Ik ben heel erg tevreden over Woonsquare, maar dat was ik al, al vele jaren bij jullie klant. Zeer goede medewerking en... Sorry, ik ben nog van de “oude” garde (73 jaar), weet niet hoe dat moet. Ik ben heel erg tevreden over Woonsquare, maar dat was ik al, al vele jaren bij jullie klant. Zeer goede medewerking en meedenken van uw 2 medewerkers die mij begeleid hebben (vrouw en man). Ik hoop dat u hier wat aan heeft.
Vriendelijke groeten,
Rina Kaya-de Wit

Ulrich

Super blij met onze nieuwe mooie bank vriendelijke medewerkers en top service!

Kp

Levering van de defecte bank + Vreselijke klantenondersteuning + 1000% geldverspilling + slechtste kwaliteit meubilair

LI Keereweer

Betrokken verkopers, voelen goed aan welke stijl je hebt liefste hebt. No nonsense verkoop.

Willem

Hele prettige sfeer, en professionele hulp. We konden een goeie prijs afspreken en de bank zit heerlijk!

Th.J. Doeve

Eerder beschreef ik onze zeer positieve kennismaking met Woon*Square in de persoon van Richard op 15 mei j.l. . Dit resulteerde in de aankoop van een zitcombinatie, bestaande uit 2 3-zitsbanken en... Eerder beschreef ik onze zeer positieve kennismaking met Woon*Square in de persoon van Richard op 15 mei j.l. . Dit resulteerde in de aankoop van een zitcombinatie, bestaande uit 2 3-zitsbanken en 1 2-zitsbank. We kozen voor de hoogste kwaliteit en waren verbaasd over de prijsstelling dat veel lager uitkwam dan wij aanvankelijk berekend hadden. Welnu, zoals beloofd in mijn vorige feedback zou ik jullie informeren over de levering. Daar kan ik heel duidelijk over zijn...... in één woord uitstekend! Aanvankelijk werd geschat dat de meubels in week 45/2021 afgeleverd zouden kunnen worden. Er waren zorgen over de levertijd in verband van aanvoer van de juiste materialen bij de producent als gevolg van vertragingen door de coronacrisis.
Groot was onze vreugde toen we door de logistieke afdeling van Woon*Square gebeld werden dat de banken gearriveerd waren en een afspraak gemaakt kon worden voor de levering. Dat werd Week 24!!!!!! Een grote vrachtwagen van Woon*Square stond op vrijdagochtend, 18 juni om 10u30 voor de deur, en binnen een half uur hadden twee sterke mannen de boel uitgepakt en keurig neergezet op de door ons aangewezen plaatsen.

Eindconclusie: Een warme ontvangst, een uitstekende voorlichting en advies, een prachtige zitcombinatie, uitstekende kwaliteit, prima levering..... en dat alles voor een meevallende prijs en verrassende levertijd. RICHARD!.... we zijn je zeer dankbaar en je ziet ons zeker terug voor onze volgende aankoop.

Joke van Overhagen

Fijne ervaring vriendelijke verkopers en niet opdringerig