Wij ontvingen keurig op tijd op maandag 23 maart het bankstel. De bijrijder, toen hij binnenkwam ging direct naast ons staan en zei op een dringende toon, dat wij direct moesten betalen anders zou...Wij ontvingen keurig op tijd op maandag 23 maart het bankstel. De bijrijder, toen hij binnenkwam ging direct naast ons staan en zei op een dringende toon, dat wij direct moesten betalen anders zou hij alles weer meenemen. Wij zeiden dat we eerst het bankstel willen zien of alles klopt. Wij vonden de toon van deze man niet passend.
Zegwaart
Goed ontvangen in showroom
C Mulder
Uitgebreide collectie en vriendelijk personeel, hellaas erg late aflevering aangeschaft in oktober 2020 geleverd 30 maart 2021
Harry Mastwijk
Zeer goed geholpen
De waard
Hele fijne bezorging,zij deden er alles aan om mijn banken boven te krijgen
Mevr van Maanen
In Nieuwegein zijn we heel goed geholpen door Richard ,met het uitzoeken van een bankstel ook heel tevreden over de bezorging Ik kom zeker terug in Nieuwegein om nieuwe meubels uit te...In Nieuwegein zijn we heel goed geholpen door Richard ,met het uitzoeken van een bankstel ook heel tevreden over de bezorging Ik kom zeker terug in Nieuwegein om nieuwe meubels uit te zoeken zoals eethoek kasten enz
Eikelenboom
Super! Mocht vrij rond lopen, na uitgebreide uitleg over collectie.
R wildenburg
Nette zaak die echt hun afspraken na komen ,en zeer nette bezorgdienst heeft .
R. Soenda
G de kruijff
Mooie zaak jammer dat je aan de kassa pas hoort dat je bezorg kostten moet betalen