Prima bedrijf, goed en kundig personeel en, tot nu toe, erg tevreden met onze hoekbank
Goede service
Maria
Vriendelijk geholpen, zonder haast, met een kopje koffie. open voor allerlei vragen
van.benten
Goede klanten service. In de winkel goed advies gehad. bezorging van het bankstel was vlot en goed. Voor levering even een bericht dat ze eraan kwamen. Oude bankstel meegenomen +verpakking....Goede klanten service. In de winkel goed advies gehad. bezorging van het bankstel was vlot en goed. Voor levering even een bericht dat ze eraan kwamen. Oude bankstel meegenomen +verpakking. niets dan lof. het andere bankstel bevaltuitstekend. fam. van benten
Fam ercetin
Goede service Fijne ervaring zowel met Koop als levering alles klopt
Fijne evaring zowel met Koop en ook met aflevering wij kwamen in showroom werden fijn geholpen alles was...Goede service Fijne ervaring zowel met Koop als levering alles klopt
Fijne evaring zowel met Koop en ook met aflevering wij kwamen in showroom werden fijn geholpen alles was mogelijk wat wij wouden en ook met aflevering super geholpen groetjes fam Ercetin
Erwin Matitaputty
Tot nu toe hebben we tot 2 keer aan toe onze bank hier aangeschaft. Mede door de no nonsens verkoop zijn wij uiterst tevreden over de meubels en personeel. Ook over de levering en afhandeling...Tot nu toe hebben we tot 2 keer aan toe onze bank hier aangeschaft. Mede door de no nonsens verkoop zijn wij uiterst tevreden over de meubels en personeel. Ook over de levering en afhandeling hiervan zijn wij uiterst tevreden.
Familie Matitaputty
Ben Schilder
Fijn geholpen door uw medewerker.
J Hagedoorn
Vriendelijke verkoper en goede afhandeling
Anneke Hubeek-van der Lee
Ben geweldig geholpen, aardig en behulpzaam personeel.
Tevreden! Aardige mensen in de winkel en de bezorgers ook erg aardig. Super blij met ons nieuwe bank. Zeker een aanrader :)