Bereikbaarheid showroom
Showroom
8.2/10
Collectie meubelen

van haperen

De bezorgers mochten wel iets vriendelijker zijn. maar voor de rest super tevreden.

Vriendelijk te woord gestaan en niet opdri gerig.
Fijne ervaring.

Nederhoff W

Altijd goed behandeld en geen klachten .fijne zaak en je kan rustig rond lopen en kijken .
vriendelijke groeten mev Nederhoff

Thomas

Erg tevreden, klantvriendelijk en alles geleverd volgens afspraak

Goede showroom, ruim en duidelijk opgezet, goed en vriendelijk ontvangst.
Prima advies met voldoende ruimte voor privacy om zelf tot een goed oordeel/overleg te komen.

L

Nooit, maar dan ook NOOIT weer.

Goed geholpen en prijs oke

Jan Meyvisch

Eind november 2018 hadden we een salon ( twee zit en drie zit ) besteld bij Woonscquare . De levering is gebeurd op dinsdag 12 Maart 2019.
Mooi op tijd zoals vooraf was afgesproken. Diezelfde...
Mooi op tijd zoals vooraf was afgesproken. Diezelfde avond zat ik in een zetel en merkte aan de andere zetel een foutje op ,namelijk een stukje naad waarvan het stiksel gelost was. Ik heb dit via hun website en langs de klachtenmelding doorgegeven met bijgevoegde foto's . De dag nadien werd ik al opgebeld in verband met de klacht om nog wat info te verschaffen en enkele uren nadien had ik al een afspraak wanneer ze de herstelling, ter plaatse, komen uitvoeren.
Ondanks het kleine foutje dat ik opmerkte na de levering, ben ik zeer tevreden met de snelle reactie in verband met de oplossing om de herstelling uit te voeren

Fijne warme welkom. Deskundig advies.