Ondanks dat de aankoop van ons nieuwe bankstel naar tevredenheid is verlopen,blijft ik toch het gevoel houden Teveel €4000,- te hebben betaald. De aanbiedingen,die Woonsquare doet in...Ondanks dat de aankoop van ons nieuwe bankstel naar tevredenheid is verlopen,blijft ik toch het gevoel houden Teveel €4000,- te hebben betaald. De aanbiedingen,die Woonsquare doet in reclame folders,geven mij dat gevoel. Mogelijk dat U mij daarover een uitleg kunt geven. Wel moet ik U melden dat het bankstel ons goed bevalt.
Marian Huiskens
Alles bezorgd zoals afgesproken 3,5 maand was gezegd en dat was 3 maanden, dus top. Telefonische benadering van afleveren was goed. alles netjes geleverd op de afgesproken datum. De jongens hebben...Alles bezorgd zoals afgesproken 3,5 maand was gezegd en dat was 3 maanden, dus top. Telefonische benadering van afleveren was goed. alles netjes geleverd op de afgesproken datum. De jongens hebben alles netjes op de plaats gezet. Bank en stoelen zijn mooi. Wij zijn er blij mee.
Eerste aankoop prettig verlopen. Bij 2de aankoop wordt er zeer moeilijk gedaan als we besluiten om nog wat bedenktijd voor aankoop te krijgen. Opgelost dankzij senior-verkoper.
Holtslag
Ruime toonzaal, vriendelijke verkopers.
R.Vercruyssen
Mooie ruime showroom, veel keus. Vooral een dikke pluim voor de zeer vriendelijke en nette bezorgers, zijn ook zeer behulpzaam.