Ontzettend goede service en de bezorgers waren exact op tijd.
Vriendelijk personeel, snelle levering en goede communicatie!
C van Tetering
In de middag gingen we even kijken,en hebben met een de aankoop gedaan.De in de winkel aan geboden stoffen en meubelen waren legio.Toch hebben we voor een duurdere uitvoering gekozen.Het geleverde...In de middag gingen we even kijken,en hebben met een de aankoop gedaan.De in de winkel aan geboden stoffen en meubelen waren legio.Toch hebben we voor een duurdere uitvoering gekozen.Het geleverde meubel voldoet aan onze verwachting en ziet er goed uit.
J Sprong en CSprong
Via advcertentuie in de krant. bij Woonsquare Bergen op Zoom terecht gekomen, Prettige winjkel, waar we na kennismaking,alle g elegenheid kregen, om rustig rond te kijken.,waarna...Via advcertentuie in de krant. bij Woonsquare Bergen op Zoom terecht gekomen, Prettige winjkel, waar we na kennismaking,alle g elegenheid kregen, om rustig rond te kijken.,waarna winkelpersoneel ons goede adviezen gaf over t aan te schaffen produkt, Levering produkt was binnen de afgesproken levertijd. Bezoregingspersoneel waskorrekt en efficient. Bedrijf dat aanbevelingswaard is.
j v meel
Na half jaar garantie niet geldig volgens service monteur had het na 2 weken door moeten geven was toch bank van meer dan 3 duizend euro vallen gaatjes in had het eerder moeten zien. 3 maanden bezig...Na half jaar garantie niet geldig volgens service monteur had het na 2 weken door moeten geven was toch bank van meer dan 3 duizend euro vallen gaatjes in had het eerder moeten zien. 3 maanden bezig geweest met doorgeven kan alleen via internet met fotos doen net of oudere mensen dat allemaal maar kunnen. monteur geweest daarna niks meer gehoord met 2 man geweest schande nooit meer een bank of wat anders van woonsyuare. garantie tot aan de deur
Zover ik weet goede ervaring
Goede meubels en nette service
Alles werd correct afgehandeld, goede communicatie, uitstekende service.
Diana Van der Hoeven
Wij zouden niet snel meer iets kopen bij jullie en dit heeft vooral te maken met openingstijden magazijn zodat je meubels zelf kan ophalen. Bijna heel Nederland werkt op deze tijdstippen dus bv een...Wij zouden niet snel meer iets kopen bij jullie en dit heeft vooral te maken met openingstijden magazijn zodat je meubels zelf kan ophalen. Bijna heel Nederland werkt op deze tijdstippen dus bv een weekend openingsstelling zou dan toch fijn zijn. Nu moesten wij bankje voor 95 euro laten bezorgen. Zonde
Bellahsen karima
Ben zeer tevreden, zowel in de winkel zijn we vriendelijk geholpen, de levering was nog vroeger dan de verwachte datum. De leveranciers waren heel behulpzaam en vriendelijk.
Jan Roks
Tot op heden ben ik tevreden bij Woonsquare ik he mijn bankstel pas een week.