Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

R.Badloe

Voor een zeer goede prijs een kwalitatief mooie bankstel

frank

Opzicht best goed aleen jammer dat als je in 3 jaar tijd 2 bankstellen koopt best moeilijk wordt gedaan als je de 2de koopt een week voor een actie da je dan niet alsnog gebruik mag maken van de... Opzicht best goed aleen jammer dat als je in 3 jaar tijd 2 bankstellen koopt best moeilijk wordt gedaan als je de 2de koopt een week voor een actie da je dan niet alsnog gebruik mag maken van de actie daarom is het warschijnelijk de laatste keer jammer genoeg

L. Janssen

Zeer netjes ze laten je op je gemak rond kijken als er vragen zijn er lopen genoeg verkopers rond die kunnen altijd aan ze gesteld worden en ze geven goede uitleg echt klant vriendelijk een zaak... Zeer netjes ze laten je op je gemak rond kijken als er vragen zijn er lopen genoeg verkopers rond die kunnen altijd aan ze gesteld worden en ze geven goede uitleg echt klant vriendelijk een zaak waar je naar terug gaat als je iets nodig hebt.

Fam. Landman

Wij zijn enorm blij met onze nieuwe bank en stoel! Ze werden ook eerder klaar dan verwacht wat ook super fijn was.

Zeer tevreden ........ook over de bezorging !!!

Petra van den Heuvel

Super service bij levering. Alles netjes neergezet.

Fijne winkel om rond te kijken en kopen van meubels, zeer klantvriendelijk en meedenkend personeel

Mijn algehele indruk is positief. We zijn correct geholpen in de winkel en alle vervolg afspraken zijn goed nagekomen.
De mannen die kwamen leveren hebben mijn bankstel volledig opgebouwd en...
De mannen die kwamen leveren hebben mijn bankstel volledig opgebouwd en alle lege dozen en rommel netjes meegenomen.
Al met al DIK tevreden

FWCA Smits

Wij zijn op een zeer aangename wijze behandeld in het filiaal van WoonSquare in Eindhoven.
De vragen betreffende ons doel, een bankstel 3 en 2-zits, werden duidelijk en eerlijk aan ons verteld.
Uiteindelijk heeft het advies van uw jonge medewerker geleid tot aankoop van bankstel The Bronxs.

Antoine

Hele fijne sfeer, direct bij binnenkomst. Géén opdringerige verkoper, die z’n target moet halen, maar gewoon een leuke kerel, goed verhaal en nam alle tijd!

Levering van de banken,...

Levering van de banken, keurig geregeld!

Wegens nare omstandigheden nog niet de BBQ op kunnen halen bij de vestiging, maar die staat klaar!